Basic WordPress

Basic WordPress

About training

A two-weeks/16 hours comprehensive course of WordPress basics will train you to create and publish a website that you can easily maintain.

This training is a combination of theoretical lectures and hands-on work. The concepts are explained to participants in detail, and shown in practical way.

Students are also encouraged to choose an arbitrary idea throughout the training, based on which they will create a website using the knowledge they gained in this training. Participants can work on this mini project during the practical part of the training or independently at home.The greatest benefits of working on this mini project is noticeable at the end of the second day of the training, which consists of review sessions.

Agenda

Dan 1.

Dan 1.

Dan 1.

Dan 4.

Dan 5.

Dan 6.

About trainers

Veb developmentom je počeo da se bavi već na prvoj godini studija na Matematičkom fakultetu u Beogradu. U početku je pravio namenska rešenja koristeći PHP, MySQL i jQuery, a od 2007. godine sajtove izrađuje isključivo pomoću WordPressa. Godinama je radio kao senior developer u različitim engleskim i australijskim firmama (u kojima je bio zadužen i za obuku juniora), a od 2012. je i elitni autor na Theme Forestu specijalizovan za izradu micro niche tema. Aktivni je član WordPress zajednice Srbije, pokretač WP meetupa u Somboru, jedan od organizatora WP meetupa u Beogradu, organizator WordCampa Beograd i član lokalnog organizacionog tima najveće WordPress konferencije u Evropi - WordCamp Europe 2018.

Pripada generaciji IT stručnjaka koji su svoje prve programerske korake napravili na osmobitnim kućnim računarima. Poslednjih 12 godina se bavi izradom e-commerce sajtova na WordPress-u, organizuje i vodi SEM, SEO i AdWords kampanje.
Zagovornik i aktivni učesnik u širenju i unapređenju preduzetništva uz pomoć internet prodavnica, partnerskih (affiliate) i drop shipping programa.  Za WordPress zajednicu u Srbiji održao više predavanja vezanih za SEO i e-commerce. Organizator WPNS. 

Price
120 €
Date
10-22.03.2020.