FrontEnd Online bootcamp

FrontEnd Online bootcamp

O treningu

Trajanje kursa: 400 časova

Započnite svoje putovanje u svet web razvoja sa našim intenzivnim Frontend Online Bootcampom, dizajniranim da vas od osnova dovede do nivoa spremnog za zapošljavanje u samo šest meseci. Program je pažljivo strukturiran kako bi pokrio sve ključne aspekte frontend razvoja, sa posebnim fokusom na pružanje praktičnog iskustva.

Prvi deo kursa: Temelji informatike

Prvi deo našeg programa posvećen je izgradnji čvrste osnove u informatici, sa posebnim fokusom na ključne tehnologije web razvoja: HTML, CSS i JavaScript. Ovaj segment kursa osmišljen je da vam pruži znanje i veštine potrebne za razumevanje i primenu osnovnih koncepta web dizajna i razvoja.

Drugi deo kursa: Napredne tehnike i praksa

Nakon što savladate osnove, drugi deo kursa prelazi na naprednije teme, uključujući framework landscape, engineering systems i dubinsko razumevanje i praktičnu primenu JavaScript framework-a. Cilj ovog dela je da vas opremi veštinama i znanjem potrebnim za izgradnju složenih web aplikacija i sajtova.

Projekat: Demonstracija veština

Kulminacija našeg bootcampa je završni projekat, koji vam pruža priliku da primenite naučeno u stvaranju kompletnog web projekta. Ovo je vaša šansa da demonstrirate svoje veštine i kreirate portfolio koji će privući pažnju potencijalnih poslodavaca.

Prilagođen raspored za zaposlene

Razumemo izazove sa kojima se suočavate pokušavajući da uskladite profesionalni razvoj sa radnim obavezama. Zato smo prilagodili raspored predavanja tako da odgovara ljudima koji su u radnom odnosu:

Utorak i četvrtak: 18.00 - 20.00 časova

Subota i nedelja: 08.00 - 12.00 časova

Pridružite se našem Frontend Online Bootcampu i napravite prve korake ka uspešnoj karijeri u svetu web razvoja. Naš program je dizajniran da vam pruži sve što je potrebno da postanete traženi profesionalac u ovoj dinamičnoj industriji.

Prijavite se OVDE.

Cena
1.000 €
Datum
april 2024.