Agilne metodologije, razvoj karijere i web development u fokusu treće po redu ENTER konferencije

Agilne metodologije, razvoj karijere i web development u fokusu treće po redu ENTER konferencije

Author: Marija Bodrožić

Organizacija Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery) organizuje treću po redu ENTER konferenciju, koja se bavi aktuelnim tehnološkim temama sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i rad žena u njemu. Ovogodišnje izdanje biće održano 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

ENTER konferencija donosi u aprilu aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja u IT-ju.

Konferencija je prilagođena iskusnim developerima, menadžerima, studentima završnih godina tehničkih fakulteta i svima koji su u procesu prekvalifikacije.

Konferenciju će svojim keynote predavanjem otvoriti Wei Lin, potpredsednica inženjerstva u kompaniji TeleSign, i jedna od pobornica Women in Tech inicijative. Pored Wei, predavanja će držati i predavači iz Facebook-a, VIP Mobile, Nordeusa, BIT - Beogradskog Instituta za Tehnologiju, GoDaddy, i mnogi drugi.

Enter konferencija

Predavanja su podeljena u četiri programske celine:

  • Tech Talks - gde će posetioci moći da se informišu o novinama u JS ekosistemu, sa posebnim fokusom na React
  • Management Talks - koji će obuhvatiti agilne metodologije i  modele, načine njihovog izbora, praćenje rezultata primene i razvoj timova kroz edukaciju;
  • Career Talks - tokom koje će se govoriti o planiranju razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostaci rada u određenim tipovima kompanija, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u ITju.
  • 18. aprila biće održane i praktične “hands-on” radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta, Modern React Development-a.

Više informacija o radionicama možete naći ovde.

Specijalan popust od 15% imaju BIT-ovi studenti svih generacija!

Svoje mesto možete rezervisati putem sajta konferencije.

U toku je i prijava za ograničeni broj besplatnih karata za studente, koji se nalazi OVDE.

Za sve informacije i novine u vezi sa konferencijom posetite www.enterconference.net ili ih pratite na mrežama-FB//LI/IG/TW.