Prvi posao

Prvi posao

Autor: Dragan Tomić

Nenad Radovanović je prvi diplomac BIT-a koji je našao posao! Ovo je najbolja vest za sve nas u BIT-u i za celu prvu generaciju.

U petak 15.12. imali smo dodelu diploma i proslavu prvog završenog boot kampa.  Za vreme proslave, Nenad nas je informisao da je tog dana dobio ponudu za posao.  

Kao što smo više puta naglasili, primarni cilj BIT-a je zapošljavanje ljudi.  Sa Nenadovim zaposlenjem mi smo otvorili novo poglavlje naše škole.  Boot kamp je završen, sada ulazimo u poslednju fazu, a to je bitka za zaposlenje. Nenad je samo prvi od mnogih koji će naći posao. Naš cilj je da pratimo sve BIT-ovce, radimo sa njima i tako unapredimo program u daljim iteracijama.

Kroz Boot kamp, prva BIT klasa je izgradila odličan tim. Veze koje su izgrađene će trajati mnogo duže od 10 nedelja i 400 časova.

Za predavače i osnivače BIT-a, Nenadov uspeh je najlepša moguća vest.  Dok smo, pre godinu dana, pravili planove, sanjali smo dan kad će se prvi BIT-ovac zaposliti.  Taj dan je sada došao i na nama je da zabeležimo i proslavimo ovaj momenat. 

Image