Sve što treba da znate o React-u! Od 30. novembra do 6. decembra

Sve što treba da znate o React-u! Od 30. novembra do 6. decembra

Autor: Marko Arsić

Sve što treba da znate o React-u, modernoj JavaScript biblioteci koja pruža jednostavan način kreiranja i održavanja kompleksnih UI komponenti, možete saznati za nedelju dana!

ReactWeek će se održati online u organizaciji HypeTech-a, od 30.novembra do 6.decembra 2020.godine.

ReactWeek.dev ima za cilj da kroz seriju stručnih predavanja već iskusne JavaScript programere upozna sa ovom bibliotekom, a one programere koji su već upoznati i aktivno rade sa React-om upozna sa novinama kako bi svoje znanje podigli na viši nivo i bili konkurentniji na tržištu rada.

U okviru nedelje React-a održaće se 2 radionice od po 6h, 9 predavanja od po 1h i 4 Master Class predavanja od po 3h. Master Class sesije su predviđene za ljude koji već imaju iskustvo sa React-om i žele da unaprede svoje znanje; snimaju se i biće dostupne učesnicima i nakon događaja! Radionice su za one koje žele izražen hands-on pristup i takođe su za napredniji nivo znanja. Klasična predavanja su namenjena i onima sa vrlo malo ili nimalo iskustva sa React-om.

Novitet ove godine u odnosu na prethodnu su 3 besplatna TechTalk-a koja će biti za sve zainteresovane (prijave su neophodne i za ova predavanja!).

Cene za Lectures Pass su 99€ (svih 9 predavanja), za Workshop 90€, a za Master Class 50€. Paket sva 4 Master Classa je 150€.

Više informacija je dostupno na sajtu događaja: https://reactweek.dev

Broj mesta je organičen, a link za direktnu prijavu je OVDE.